Aanbod begeleiding

Begeleiding PGB

Begeleiding PGB rondom autisme (ASS)

Werken aan doelen op gebied van zelfredzaamheid, sociale redzaamheid, psychisch functioneren.

Heb je begeleiding nodig bij het krijgen van overzicht over taken als koken, boodschappen doen, reizen met openbaar vervoer, huishouden? Samen kijken we wat je al kunt en wat je nog wil leren. Iedereen leert anders dus gaan we uit van jouw talenten en mogelijkheden!

Snappen mensen in je omgeving je soms niet of snap jij soms je omgeving niet? Ik kan je helpen in je communicatie en kan anderen uitleggen hoe ze het best met jou kunnen communiceren. Ook kan ik je helpen kijken naar jezelf; wat is jouw inbreng in een gesprek, hoe kun je jezelf presenteren.

Doe je een opleiding en vindt je het lastig om dit te combineren met je privéleven? Vindt je dat school of werk je teveel druk geeft?

Het kan helpen om samen overzicht te creëren en zaken te relativeren. Goede gesprekken over waar jij tegenaan loopt en daarna samen zoeken naar oplossingen zodat je ruimte en rust krijgt!

De punten hierboven zijn zomaar een greep uit de dingen waar je in leven met ASS tegenaan kunt lopen. Er wordt veel van je verwacht in het leven, je wilt je best doen maar weet soms niet waar je moet beginnen. Mensen uit je eigen netwerk zijn meestal emotioneel bij je betrokken en willen graag helpen maar ook zij weten niet hoe of je vindt het lastig om het van ze aan te nemen. Een begeleider kan helpen inzicht te krijgen in je mogelijkheden en samen met jou je talenten ontdekken. Ook kan met jouw netwerk(gezin/leerkrachten/familie/vrienden/werkgever) samen besproken worden waar jouw mogelijkheden liggen en hoe jij het best kunt functioneren.

In de begeleiding staan een aantal vragen centraal:

Wie ben jij?

Wat kun jij?

Wat wil jij?

Wat heb je nodig om je doelen te bereiken?

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen, zie hiervoor de contactpagina!


Samen Vooruit - Bronsweg 7 - 8211 AL Lelystad
06-51 20 25 22


Copyright © 2015/2016. All Rights Reserved.