COACHING TIJDENS JE STUDIE

Op school
Net wat extra aandacht nodig tijdens de schooldag? Dat kan! Leerkrachten hebben vaak niet voldoende tijd om alle leerlingen extra aandacht
te geven en te coachen. De coach komt op afgesproken tijden in de klas en draait mee in het dagprogramma van de leerling.
De coach sluit aan bij het handelingsplan dat school heeft opgesteld en bespreekt met de leerkrachten welke aanpak het beste effect heeft.
Vaak draait het op school om planning en op tijd schakelen van het ene naar het andere vak. Hoe ga je om met stress? Hoe beperkt je faalangst?
Hoe vul je pauzes in? En hoe vind je een positie binnen de groep en ga je om met sociale interactie? Samen werken we aan het denken in
oplossingen om de schooldag positief door te komen en pakken we al deze punten aan.

Thuis of op kantoor
Thuis gekomen na een schooldag staat er met regelmaat huiswerk in je agenda. Hoe begin je? Wat doe je eerst en waar sluit je mee af?
De coach neemt met jou je agenda door en ondersteunt bij het plannen, structureren en het verzamelen van de benodigde informatie.
Ook tijdens het maken van je huiswerk blijft de coach ondersteunen waar nodig.
Deze begeleiding en ondersteuning kan plaats vinden in de thuis situatie, maar ook op het kantoor van SV Coaching, zie gegevens contact.


Samen Vooruit - Bronsweg 7 - 8211 AL Lelystad
06-51 20 25 22


Copyright © 2015/2016. All Rights Reserved.